در میوه ها انواع و اقسام موادمعدنى که هر یک به نوبه خود سازنده یک قسمت از بدن ما هستند وجود دارد مانند: 1 - آهن : آهن میوه براى تجدید گلبولهاى قرمز خون در مورد کم خونى و بیمارى (زردىدختران ) اهمیت زیادى دارد. و نسبت به آهنى که در گوشت و تخم مرغ هست این امتیاز رادارد که به علت زیادى مواد سفیده اى ، تولید ناراحتى در بدن نمى کند. 2 - آهک :آهک به استخوانهاى بدن ما غذا مى دهد، و براى بیماریهایى مانند، سل ، انواع دمل وکورک ، سرطان ، ورم غده ها و عفونت غده ها لازم است و رژیمى که سرشاز از میوه باشدآهک (اکسید کلسیم ) مورد احتیاج بدن ما را فراهم مى سازد. 3 - فسفر: فسفر، مادهاست که براى مغز و انرژى عضلات فوق العاده لازم و ضد بیماریهاى عصبى مى باشد.پروفسور((بوشار))مىگوید: بدون فسفر هیچ سلولى نمى تواند رشد کرده و افزایش یابد. 4 - منیزیم :منیزیم در میوه ها زیاد است و وجود آن معده و روده ها را به فعالیت مى اندازد و عملهضم را آسان و بهتر مى سازد، کار سلسله اعصاب را مرتب مى کند و از سرطان جلوگیرى مىنماید. 5 - پتاسیم : پتاسیم براى قلب مقوى است و ادرار را زیاد مى کند، عملامعاء را تقویت کرده مزاج را قلیایى مى سازد، چینیها و ژاپنى ها زیاد برنج مى خورندو چنانکه مى دانید برنج داراى املاح پتاسیک مى باشد به همین جهت است که آنها کمتربه نقرس و رماتیسم مبتلا مى گردند. 6 - سدیم : سدیم ، کار امعاء را منظم مىسازد. 7 - گوگرد: گوگرد، خون را ضد عفونى و تصفیه مى کند براى عفونتهاى داخلى وبیماریهاى پوستى و برونشیت مفید است . 8 - سیلیس : سیلیس ، استخوانها و رگها رامحکم مى کند و جریان خون را به فعالیت وا مى دارد وراشیتیسم و تصلب شرائین رامعالجه مى کند. 9 - ید: براى کار غده ها و ترشحات داخلى مخصوصا ترشح غده وتروئید لازم است ، ید، ضد اسکوربوت بوده و ادرار آور است ، بیماریهاى لنفاتیسم راشىتیسم ، سفلیس ، نقرس و رماتیسم را معالجه مى کند. 10 - ارسنیک : ارسنیک ، نیرو وقوت مى بخشد، از سل جلوگیرى مى کند هنگامى که تب بر بدن وارد مى شود، مقدار زیادىآهن و املاح بدن ما تلف مى گردد. به همین علت است اشخاصى که حصبه یا مخملک مىگیرند باید زیاد میوه بخورند. 11 - قند: قندى که در میوه جات موجود است غیر ازقند معمولى است و به مراتب از آن بهتر است ، قند میوه ها براى نیرو بخشیدن به عضلاتما بسیار لازم است . قند میوه ها مخلوطى است از((گلوگز))و((لولوز))که مستقیما هضم و جذببدن مى شود و هیچ گونه وجه اشتراکى با قند معمولى ندارد. قند میوه ها براى اشخاصپرهیزدار اجازه داده شده تا آنرا مصرف کنند زیرا مصارف چنین قندى براى آنها مفیداست .(211)