میوه منبعى از املاح معدنى اند


در میوه ها انواع و اقسام مواد معدنى که هر یک به نوبه خود سازنده یک قسمت از بدن ما هستند وجود دارد مانند:
1 - آهن : آهن میوه براى تجدید گلبولهاى قرمز خون در مورد کم خونى و بیمارى (زردى دختران ) اهمیت زیادى دارد. و نسبت به آهنى که در گوشت و تخم مرغ هست این امتیاز را دارد که به علت زیادى مواد سفیده اى ، تولید ناراحتى در بدن نمى کند.
2 - آهک : آهک به استخوانهاى بدن ما غذا مى دهد، و براى بیماریهایى مانند، سل ، انواع دمل و کورک ، سرطان ، ورم غده ها و عفونت غده ها لازم است و رژیمى که سرشاز از میوه باشد آهک (اکسید کلسیم ) مورد احتیاج بدن ما را فراهم مى سازد.
3 - فسفر: فسفر، ماده است که براى مغز و انرژى عضلات فوق العاده لازم و ضد بیماریهاى عصبى مى باشد. پروفسور
((بوشار)) مى گوید:
بدون فسفر هیچ سلولى نمى تواند رشد کرده و افزایش یابد.
4 - منیزیم : منیزیم در میوه ها زیاد است و وجود آن معده و روده ها را به فعالیت مى اندازد و عمل هضم را آسان و بهتر مى سازد، کار سلسله اعصاب را مرتب مى کند و از سرطان جلوگیرى مى نماید.
5 - پتاسیم : پتاسیم براى قلب مقوى است و ادرار را زیاد مى کند، عمل امعاء را تقویت کرده مزاج را قلیایى مى سازد، چینیها و ژاپنى ها زیاد برنج مى خورند و چنانکه مى دانید برنج داراى املاح پتاسیک مى باشد به همین جهت است که آنها کمتر به نقرس و رماتیسم مبتلا مى گردند.
6 - سدیم : سدیم ، کار امعاء را منظم مى سازد.
7 - گوگرد: گوگرد، خون را ضد عفونى و تصفیه مى کند براى عفونتهاى داخلى و بیماریهاى پوستى و برونشیت مفید است .
8 - سیلیس : سیلیس ، استخوانها و رگها را محکم مى کند و جریان خون را به فعالیت وا مى دارد وراشیتیسم و تصلب شرائین را معالجه مى کند.
9 - ید: براى کار غده ها و ترشحات داخلى مخصوصا ترشح غده و تروئید لازم است ، ید، ضد اسکوربوت بوده و ادرار آور است ، بیماریهاى لنفاتیسم راشى تیسم ، سفلیس ، نقرس و رماتیسم را معالجه مى کند.
10 - ارسنیک : ارسنیک ، نیرو و قوت مى بخشد، از سل جلوگیرى مى کند هنگامى که تب بر بدن وارد مى شود، مقدار زیادى آهن و املاح بدن ما تلف مى گردد.
به همین علت است اشخاصى که حصبه یا مخملک مى گیرند باید زیاد میوه بخورند.
11 - قند: قندى که در میوه جات موجود است غیر از قند معمولى است و به مراتب از آن بهتر است ، قند میوه ها براى نیرو بخشیدن به عضلات ما بسیار لازم است . قند میوه ها مخلوطى است از
((گلوگز)) و ((لولوز)) که مستقیما هضم و جذب بدن مى شود و هیچ گونه وجه اشتراکى با قند معمولى ندارد.
قند میوه ها براى اشخاص پرهیزدار اجازه داده شده تا آنرا مصرف کنند زیرا مصارف چنین قندى براى آنها مفید است .(211)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد