نان جو


نان جو، از جو تهیه مى شود، سبوسهاى جو، مانند سبوسهاى گندم مواد با ارزشى هستند.
((سبوس جو، داراى ویتامینهاى ((ب )) بمقدار زیاد مى باشد، خوردن آن نیز سبب مى شود که میکروبهاى مفیدى که در معده بوده و ویتامینهاى ((ب )) مى سازند رشد نموده ، مقدار زیادى ویتامین ب تحویل بدن انسان نمایند. بنابراین خوردن نان جو، با غذاهایى که ویتامین ب زیاد دارند جایز نیست ))(162)
معمولا در زندگى امروزه ، مردم براى نان گندم ارزش بیشترى قایل هستند، خوب است از نظر غذایى مقایسه یى بین ایندو نان بشود. تا ارزش بیشتر هر کدام معلوم گردد.
((نان گندم مقدارى کلسیم بدن را رسوب مى دهد، ولى نان جو این خاصیت را ندارد، و حتى داراى مقدارى کلسیم مى باشد، بنابراین خوردن نان گندم به مقدار کم براى کسانى که غذاهاى متنوع و کلسیم دار مى خورند؛ و از حرارت آفتاب استفاده مى کنند، بسیار نافع است . زیرا کلسیم هاى کهنه در بدن آنها از بین رفته ، و جاى خود را به کلسیم تازه مى دهد.
کسانیکه غذاى هاى متنوع نمى خوردند نباید نان گندم سبوس دار میل نمایند، زیرا دچار کمبود کلسیم و فسفر خواهند شد، نان جو بعلت داشتن ویتامین ب و همچنین اثر نیکویى که در پرورش میکروبهاى امعاء و مولد ویتامین ب دارد بسیار نافع است ، و جوانى را حفظ مى کند و از سفید شدن مو جلوگیرى مى کند
))(163)
((نان جو و همچنین غذایى که با جو پخته شود؛ داراى مقدار زیادى ویتامینهاى ((ب )) هستند و در تقویت میکروبهاى مفید روده ها موثر مى باشند، و از این جهت است که دهاتیهایى که نان جو مى خورند دیر پیر مى شوند، موى سرشان نمى ریزد و جو و سبوس آن یکى از بهترین درمان کلسترل مى باشد.(164)

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد