نان جو، از جو تهیهمى شود، سبوسهاى جو، مانند سبوسهاى گندم مواد با ارزشى هستند. ((سبوس جو، داراى ویتامینهاى((ب))بمقدار زیاد مى باشد، خوردن آن نیز سبب مى شود کهمیکروبهاى مفیدى که در معده بوده و ویتامینهاى((ب))مى سازند رشد نموده ، مقدار زیادى ویتامین ب تحویلبدن انسان نمایند. بنابراین خوردن نان جو، با غذاهایى که ویتامین ب زیاد دارند جایزنیست))(162) معمولا در زندگىامروزه ، مردم براى نان گندم ارزش بیشترى قایل هستند، خوب است از نظر غذایى مقایسهیى بین ایندو نان بشود. تا ارزش بیشتر هر کدام معلوم گردد. ((نان گندم مقدارى کلسیم بدن را رسوب مى دهد، ولى نان جو اینخاصیت را ندارد، و حتى داراى مقدارى کلسیم مى باشد، بنابراین خوردن نان گندم بهمقدار کم براى کسانى که غذاهاى متنوع و کلسیم دار مى خورند؛ و از حرارت آفتاباستفاده مى کنند، بسیار نافع است . زیرا کلسیم هاى کهنه در بدن آنها از بین رفته ،و جاى خود را به کلسیم تازه مى دهد. کسانیکه غذاى هاى متنوع نمى خوردند نبایدنان گندم سبوس دار میل نمایند، زیرا دچار کمبود کلسیم و فسفر خواهند شد، نان جوبعلت داشتن ویتامین ب و همچنین اثر نیکویى که در پرورش میکروبهاى امعاء و مولدویتامین ب دارد بسیار نافع است ، و جوانى را حفظ مى کند و از سفید شدن مو جلوگیرىمى کند))(163) ((نان جو و همچنین غذایى که با جو پخته شود؛ داراى مقدارزیادى ویتامینهاى((ب))هستند و در تقویت میکروبهاى مفید روده ها موثر مى باشند، و از این جهت است کهدهاتیهایى که نان جو مى خورند دیر پیر مى شوند، موى سرشان نمى ریزد و جو و سبوس آنیکى از بهترین درمان کلسترل مى باشد.(164)