کود شیمیایى

 
صحبت از نان سفید و زیانهاى آن بود، از نان سفید بگذریم ، به بذر و کاشت گندم بپردازیم .
زمینى که مى خواهد بذر را قبول کرده و آنرا سبز کند، باید آماده و مستعد و نیرومند باشد، براى نیرومند کردن زمین به آن کود مى دهند، در زمانهاى سابق به زمین کودهاى حیوانى و معمولى داده مى شد، ولى امروز کود شیمیایى مى دهند، خوبست مقایسه اى بین این دو کود به عمل آوریم .
((هر وقت ممکن سد، غذایى را مصر کنید، که محصول آن از زمینى بدست آمه باشد که کود طبیعى و حیوانى به آن داده باشند، زیرا از زمینى که با یک طبقه نازک کود شیمیایى کشت و زرع مى شود محصولى به دست مى آید که از لحاظ مواد غذایى کاملا ضعیف و فقیر است ، و مسلم است که اگر چنین محصولى بخورد انسان یا حیوان برسد مواد حیاتى لازم را به بدن نرسانده و جسم را براى حمله امراض مختلف مستعد مى کند و من مى دانم کسانى که در شهرهاى بزرگ و صنعتى سکونت دارند به آسانى نمى توانند چنین غذایى را تهیه کرده و مصرف نمایند. ولى روزى خواهد رسید که چون برترى و اهمیت چنین محصولى مسلم گردد، همه در پى محصول زراعتى باشند که با کود طبیعى و حیوانى به دست آمده باشد))(161)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد