نان گندم 1 - نان سفید، 2 - نان سیاه ، منظور از نان سفید نانى است که گندم آنرا بوسیله ماشینهاى مخصوصى آرد مى کنند،این ماشینها کاملا سبوس گندم را مى گیرد و تقریبا مغز گندم باقى میماند، از این رونانى سفید و زیبا ساخته مى شود. سبوس همان جدار و پوست گندم است که دائما برابرنور و تشعشعات خورشید و باد و باران بوده که به وسیله همان ماشینها از نان سفید دورمى ماند و از این رو نان سفید را به صورت غذایى بى خاصیت بلکه زیان آور در مىآورد. ((امتحانات علمى دانشمندان نشان داده که اگرسگى را با نان سفید تنها غذا دهیم حداکثر 50 روز باقى مى ماند در صورتیکه سگهایى کهبا نان کامل یعنى نانیکه الک نشده باشد تغذیه شوند سالها صحیح و سالم مىمانند. نان سفید ترشى معده را زیاد مى کند و در نتیجه تولید ضعف عمومى کرده وراه را براى ورود امراض عفونى باز مى کند. عده اى از پزشکان اثرات اسف انگیز نانسفید را که عامل اصلى ایجاد سل است نشان داده اند. نان ، کسى را ضعیف نمى کندولى خیلى سفید آن تولید یک نوع ترشى مى کند که آن را ترشى نشاسته اى نامیدهاند. اشخاصى که با نان سفید تغذیه شوند 58 در صد آنرا هضم نکرده دفع مى نماینداین مدفوعات با اسید لاتیک مخلوط بوده و اثرى از پیتون ندارند در صورتیکه اگر بانان کامل تغذیه شوند فقط 5 در صد آنرا هضم نشده دفع مى نمایند. این مدفوع ؛ بدوناسید لاتیک و توام با پیتون است . نان سفید عامل بسیارى از ابتلائات معده اى استزیرا نان سفید از نشاسته ترکیب شده است . نشاسته یکى از مواد قندى است که در بدنمى سوزد و تولید نیرو مى کند ولى وقتى زیادى باشد بطور ناقص هضم شده و به سرعت درمعده تخمیر مى شود))(157)