نان گندم 
1 - نان سفید،
2 - نان سیاه ،
منظور از نان سفید نانى است که گندم آنرا بوسیله ماشینهاى مخصوصى آرد مى کنند، این ماشینها کاملا سبوس گندم را مى گیرد و تقریبا مغز گندم باقى میماند، از این رو نانى سفید و زیبا ساخته مى شود.

سبوس همان جدار و پوست گندم است که دائما برابر نور و تشعشعات خورشید و باد و باران بوده که به وسیله همان ماشینها از نان سفید دور مى ماند و از این رو نان سفید را به صورت غذایى بى خاصیت بلکه زیان آور در مى آورد.
((امتحانات علمى دانشمندان نشان داده که اگر سگى را با نان سفید تنها غذا دهیم حداکثر 50 روز باقى مى ماند در صورتیکه سگهایى که با نان کامل یعنى نانیکه الک نشده باشد تغذیه شوند سالها صحیح و سالم مى مانند.
نان سفید ترشى معده را زیاد مى کند و در نتیجه تولید ضعف عمومى کرده و راه را براى ورود امراض عفونى باز مى کند. عده اى از پزشکان اثرات اسف انگیز نان سفید را که عامل اصلى ایجاد سل است نشان داده اند.
نان ، کسى را ضعیف نمى کند ولى خیلى سفید آن تولید یک نوع ترشى مى کند که آن را ترشى نشاسته اى نامیده اند.
اشخاصى که با نان سفید تغذیه شوند 58 در صد آنرا هضم نکرده دفع مى نمایند این مدفوعات با اسید لاتیک مخلوط بوده و اثرى از پیتون ندارند در صورتیکه اگر با نان کامل تغذیه شوند فقط 5 در صد آنرا هضم نشده دفع مى نمایند.
این مدفوع ؛ بدون اسید لاتیک و توام با پیتون است .
نان سفید عامل بسیارى از ابتلائات معده اى است زیرا نان سفید از نشاسته ترکیب شده است .
نشاسته یکى از مواد قندى است که در بدن مى سوزد و تولید نیرو مى کند ولى وقتى زیادى باشد بطور ناقص هضم شده و به سرعت در معده تخمیر مى شود
))(157)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد