انواع گوشتها

هر حیوانى داراى گوشت مخصوصى است ، که از نظر خاصیت و مواد غذایى با گوشتهاى دیگر تفاوت دارد. اسلام با دقت بیشترى خواص ‍ گوشتها را براى ما بیان مى نماید، یعنى بعضى را حرام و بعضى را مکروه و براى بعضى ترجیح بیشترى قائل شده .
مثلا گوشت حیوانات گوشتخوار را بطور کلى حرام مى داند، گوشت الاغ و استر و اسب را مکروه شمرده و در مقایسه بین گوشت گوسفند و گاو، گوشت گوسفند را بر گاو ترجیح داده و در عوض شیر گاو و روغن آن را، بر شیر و روغن گوسفند برترى داده است . و فقط گوشت گاو را در یک مورد بعنوان دوا تعریف نموده .
((عن النبى (ص ) لحم البقر بالسلق ینفع من البرص ))(116)
پیغمبر اکرم مى فرماید:
گوشت گاو با چغندر براى بیمارى پیسى و برص مفید است .
و امام صادق (ع ) مى فرماید:
((لحم البقر داء و اسمانها شفاء و البانها دواء))(117)
گوشت گاو بیمارى است و روغن آن شفاء، و شیر آن داروى بیمار است .
اسلام گوشت
((دراج ))(118) را سبب تسکین غم و اندوه دانسته و گوشت ((حبارا))(119) را علاج بواسیر و گوشت ((قطاة ))(120) براى بیمارى یرقان تجویز فرموده است .
عن النبى (ص ):
((لحم القطاة للیرقان و لحم الحبارى للبواسیر و وجع الظهر و لحم الدراج لتسکین الغم و الکرب ))(121)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد